.
META-gå-hjem-møde d. 3. juni 2015

META (Fabita) inviterer alle BF-medlemmer til et gratis arrangement om udnyttelse af metadata på tværs af sektorer og i forskellige sammenhænge.

Eftermiddagen vil indeholde et interessant oplæg om brug af emnebaserede metadata baseret på en fælles struktur/taxonomi fra Brian Jacobsen, datalog og partner i firmaet Taxon Aps, der arbejder med automatisk metadataopmærkning og har udviklet Open Source systemet Taxon Classifier.

Desuden vil der være rundvisning og orientering om Historiens Hus som i et samarbejde mellem Odense Centralbibliotek/Lokalhistorisk Bibliotek og Stadsarkivet præsenterer og giver adgang til Odenses og Fyns lokalhistorie for alle interesserede.

Undervejs vil der være kaffe og kage.

Tid: Onsdag den 3. juni kl. 13 – 16.30.

Sted: Klosterbakken 2, 5000 Odense C.

Tilmelding senest den 27. maj via BF’s kalender