.
Fagligt nyt via email

Få det sidste nyt fra Fabita og BF direkte i din email ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og diskussionsforum. Tilmelding til begge dele sker via BFs hjemmeside, og ved hjælp af dit BF-medlemsnummer. Vi tillader os at citere fra hjemmesiden:
“Som medlem af BF er du automatisk oprettet som bruger af hjemmesiden. Hvis du ikke har logget ind på www.bf.dk før, skal du bruge dit BF-medlemsnummer som brugernavn og de første 6 cifre i dit CPR-nr. som adgangskode. Dit medlemsnummer finder du bl.a. på bagsiden af dit personlige eksemplar af Bibliotekspressen.
Når du har logget ind, kan du ændre brugernavn og adgangskode ved at gå ind under menupunktet “Medlem af BF” og vælge “Mine oplysninger”. Her kan du bl.a. også melde adresseforandring. Hvis du tidligere har været inde og ændre brugernavn og adgangskode, men har glemt en af disse, kan du klikke på linket “Glemt adgangskode” ved loginfeltet.”
Og så til nyhedsbrevene.
Log på hjemmesiden. Vælg Min side. Vælg Mine nyhedsbreve. Her vil der stå hvilke nyhedsbreve du har mulighed for at tilmelde dig. Se også Mine diskussionsfora. Her kan du tilmelde dig Fabitas diskussionsforum. Vi ses i cyberspace!