.
Bestyrelsesmøde blev afholdt d. 3.9.2012

Der blev afholdt bestyrelsesmøde i Fabita på Sankt Andreas’ bibliotek d. 3.9.2012. Referatet kan læses her.

Udover den temadag om e-bøger som Fabita afholder sammen med Forum for Registrering d. 22.11.2012, planlægger Fabita at lave flere arrangementer.

Vi er allerede nu ved at få et arrangement på plads hos Kulturstyrelsen, Center for Bibliotek, Medier og Digitalisering. Det bliver d. 21.1.2013. Vi skal ind og høre forskellige oplæg om bla. Danskernes digitale bibliotek, om Centrets historie og hvilke virkninger de forskellige ændringer gennem tiden har haft: fra Nyhavn til H.C. Andersens Boulevard, fra Biblioteksstyrelsen til Center for Bibliotek, Medier og Digitalisering. Yderligere oplysninger om tilmelding mm. følger.

Vh. Fabitas bestyrelse