.
Gå-hjem-møde om danMarc-formatet på DBC i Ballerup d. 9.3.2012

Kære medlemmer

Det er 40 år siden at det første danske MARC-format udkom på tryk. Marcformatet har været og er fortsat både et centralt arbejdsredskab og omdrejningspunkt for samarbejde om bibliotekssystemer og dataudveksling, såvel indenlands som udenbys. De nyeste eksempler er indførelse af en ny kode for e-bøger samt at WorldCat fra og med 21. januar 2012 ajourføres dagligt med poster fra bibliotek.dk. Det hele bundet sammen af Marcformatet.

Du ved selvfølgelig en del , men hvis du vil høre lidt om historierne bag det hele, så kom til gå hjem-møde (open pitstop) den 9. marts kl 14.30 på DBC. Tilmelding ikke nødvendig.

Sted: DBC, Tempovej 7-11, 2750 Ballerup

Hvis du vil snuse lidt til emnet, så kig her: http://bibliotekssamarbejde.wordpress.com.

På gensyn

Fabitas bestyrelse